NB. Gelieve discreet met deze website om te gaan en ik geef nadrukkelijk geen toestemming informatie en/of mijn persoonlijke gegevens door te geven aan (vermeend bevoegde) derden met het doel het tegen me te gebruiken.

 

Naast het zelf geven van reflexmassages vind ik het ook leuk om mijn kennis door te geven.

Hoe vaak ik wel niet gedacht heb in de tijd dat ik nog therapie gaf hoe mooi het zou zijn om dit mee te geven voor thuis, zodat mensen het thuis op elkaar kunnen oefenen.

Voor ouders en kinderen (vanaf 6 jaar), zussen en broers. Vriendinnen (vanaf 16 jaar). Kinderen vanaf 8 jaar kun je dit ook leren, maar mijn insteek is dat de ouder het kind de massage geeft.

In deze workshop ga je ervaren hoe weldadig het is om vanuit de intentie liefde voetmassages te geven en te ontvangen.

Hoe het kracht geeft en kalmeert. Als het kind geen zin in school heeft, last heeft van pesten, moeite heeft ervaringen te verwerken of bij bv. examenvrees, een ontspannende voetmassage helpt te gronden waardoor zelfvertrouwen toeneemt en het lichaam activeert voor de rest van de dag. Of als het net uit school komt. Maar ook hoe het juist heel kalmerend werkt vlakvoor het naar bed gaan. Tv uit, telefoon weg. Spanning van de dag laten wegvloeien. Het contact en de verbinding die er dan ontstaat, zonder woorden soms met woorden, wat prettig voelt.

In een klein stukje interactieve theorie gaan we speels door de achtergronden van wat (ont)spanning nou eigenlijk is, mag je voelen wat een spikkelbal is, gaan we in de praktijk grepen oefenen en geef ik voor de praktijk grepen mee die intuitief gebruikt kunnen worden voor de rest van je leven. Op de ouder pas ik deze grepen toe en het kind mag helpen. Daarna mag de ouder de grepen op het kind oefenen.

Verdieping kan via aanvullende workshops.

Datum en tijd nader af te spreken van 13 uur tot max tot 17 uur. Kosten € 35,-  (inclusief kleine syllabus met grepen).

relax met voetreflex