Gelieve discreet met deze website om te gaan en ik geef nadrukkelijk geen toestemming informatie en/of mijn persoonlijke gegevens door te geven aan (vermeend bevoegde) derden met het doel het tegen me te gebruiken.

LET OP: informeer zelf bij de zorgverzekeraar of de behandeling vergoed wordt, de praktijk draagt hiervoor geen verantwoordelijkheid.

De vergoedingenlijst van de VBAG vind je hier: https://vbag.nl/voor-consument/vergoedingen.html

Betaling geschiedt gelijk na de behandeling via Tikkie of een bankoverschrijving, factuur wordt daarna via e-mail verstuurd.
Bij online behandeling geschiedt de betaling vooraf via Tikkie.

De praktijk kan 1,5 m waarborgen, u bent vrij om een mondkapje te dragen en er staat desinfectatiemiddel. Zelf draag ik om medische redenen geen mondkapje.

In verband met de Covid maatregelen biedt MarVita online het volgende: 

Vraag je je af wat je zelf kunt doen tegen (chronische) klachten? Of heb je vragen en wil je even met iemand praten?

In deze tijd van verwarring omtrent het virus is soms niet duidelijk wat wel en niet mag/kan mbt fysiek contact.
Dan is online een veilige manier om in ieder geval te helpen voorkomen dat een klacht erger wordt. Een klacht kan ook zijn of ontstaan door iets niet kunnen/durven uiten.

Vul dan het contactformulier en geef aan dat je dit online wilt. Je krijgt dan een vragenformulier toegestuurd dat je mag invullen dat ik dan graag digitaal retour krijg. Dan maken wij een afspraak voor een video- of telefoongesprek om deze vragen door te nemen, waardoor ik een beter beeld krijg van jou als mens. Daarna maak ik een verslag, met vier verschillende visies op je klacht(en) met tips en adviezen en dat krijg je dan digitaal opgestuurd. Het videogesprek is niet verplicht, niets moet, geef aan waar je voorkeur naar uit gaat en als het lukt en wat je nodig hebt van mij, zodat ik je zo goed mogelijk kan helpen.

NB. therapie is een interactie, er is altijd samenwerking nodig voor een optimaal resultaat. Zodra het voor jou weer veilig voelt om te komen kan ik starten met voetreflex massages.

Tarieven zijn per behandeling.

Deze online behandeling bedraagt:
Incl. telefoongesprek van ongeveer 30 minuten 

 € 62,00 
  Telefonische vervolg gesprekken bedragen:
  Per gesprek max. 45 minuten
 € 45,00
     
  Intake (90 min.):  € 99,00
  Vervolgbehandeling (60 min.):  € 62,00
  Avondtarief bovenop het dagtarief:  € 20,00
  Magneetje en/of zaadje (los):  €   3,50

De (therapie)behandelingen zijn vrijgesteld van BTW.

Zes à acht behandelingen verdient de voorkeur. Het vergroot de effectiviteit

NB. Gemaakte afspraken kunnen 24 uur vóór aanvang kosteloos worden geannuleerd. Een vergeten of te laat geannuleerde afspraak zal in rekening worden gebracht.Je ontvangt hiervoor een factuur van 35 euro. Deze factuur kan niet worden ingediend bij de zorgverzekeraar aangezien er geen behandeling heeft plaatsgevonden.

Openingstijden
Maandag    10.00 uur tot 17.00 uur
Dinsdag      10.00 uur tot 17.00 uur
Woensdag  10.00 uur tot 17.00 uur
Donderdag 10.00 uur tot 17.00 uur
Vrijdag        10.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag     gesloten
Zondag       gesloten.
(De openingstijden zijn redelijk flexibel, overleg voor andere tijden is mogelijk).

Praktijkadres:                                                                                           
De Esdoorn                                                                                               Licentienr. RBCZ 170752R                                                    
Nieuwerkerk ad IJssel                                                                               Lidnummer VBAG 22011057
logo RBCZ                                                                                                                  
T. 06-83 605 604 (graag even teksten van te voren)                                KvK nr. 67341810  
E. info@marvita.nl en info@datdoetjevoet.nl                                            IBAN NL72INGB0677313543   
W. www.marvita.nl en www.datdoetjevoet.nl                                             BTW nr. NL001966279B48

Bereikbaarheid
De praktijk bevindt zich in de hoogbouwflats is 7 minuten lopen van NS station NIeuwerkerk ad IJssel (vanaf Rotterdam aan deze kant van het water blijven en vanaf Gouda over het water heen naar beneden), een paar minuten lopen als je met buslijn 190 komt uitstappen halte J.A. Beijerinkstraat of Batavierlaan, er is voldoende gratis parkeergelegenheid en er is een lift aanwezig. 

Behandelovereenkomst 
In het contact met mijn cliënten gelden de bepalingen en beroepscodes/profiel van de VBAG. Ook ben ik net als iedere zorgaanbieder in Nederland gehouden aan de Wkkgz, geregeld in de procedure van de klachtenregeling en -functionaris van de VBAG/RBCZ plus Quasir (geschillencommissie voor de complementaire en alternatieve gezondheidszorg).

klachtenprocedure

Net als iedere zorgaanbieder in Nederland, ben ik daarnaast verplicht met iedere cliënt een schriftelijk ondertekende behandelovereenkomst af te sluiten. In deze overeenkomst staan de wederzijdse rechten en plichten vermeld. Deze behandelovereenkomst ontvang je bij de eerste afspraak.