Gelieve discreet met deze website om te gaan en ik geef nadrukkelijk geen toestemming informatie en/of mijn persoonlijke gegevens door te geven aan (vermeend bevoegde) derden met het doel het tegen me te gebruiken.

Bij voetreflexologie en massage is het contact erg belangrijk, daarom wil ik deze pagina gebruiken om mij aan je voor te stellen.

Na de middelbare school ben ik gelijk gaan werken. Eerst in het bedrijfsleven, daarna in het onderwijs op P&O gebied zo'n 17 jaar lang.
Lang gezocht naar balans tussen EQ en IQ waardoor ik pas later ben gaan studeren. In 2009 richting HBO Personeel en Arbeid en in 2011 richting HBO voetreflexPlustm. Een overeenkomst tussen deze twee verschillende vakgebieden is dat ik me graag inzet voor mensen. 
Een geholpen mens kan weer vooruit en voelt zich blij en opgelucht. Dat geeft mij heel veel voldoening.

Zelf heb ik een hoge afstemming met diep bewustzijn en ben een empaat wat voor mij heldervoelendheid betekent.Hierdoor ben ik ook ervaringsdeskundige met betrekking tot ingrijpende levensthema's die allerlei gevolgen kunnen hebben zoals burn out, (complex) trauma, ptss, rouw en heb ik inzicht gekregen in bepaalde psychologische en fysiologische processen, maar ook de metafysische kant oftewel de oorzakelijke kant van ziekte/symptomen.
Door gezondheidsklachten en gedreven door mijn zoektocht naar een manier van leven met passie en natuurlijke gezondheid ben ik in 2011 een HBO studie gestart voor westerse en Chinese voetreflexPlustm bij Total Health. Al bij aanvang van deze studie voetreflexPlustm kwam ik erachter wat ik eigenlijk al heel lang wist, ik wil mensen helpen met energie door samen te luisteren naar het lijf via de reflexzones, meridianen en acupunctuurpunten. VoetreflexPlustm is voor mij hét hulpmiddel om te kunnen vertalen wat je lijf allang weet.

Na het basisjaar voetreflexPlustm heb ik een praktijk aan huis ingericht. 

In 2015 ben ik afgestudeerd. Vervolgens ben ik HBO medische basiskennis en psychosociale basiskennis begonnen. In 2016 heb ik hiervoor een diploma gehaald. Toen ben ik de opleiding 'Van Passie naar Professie' bij NAEG begonnen waar veel extra kennis en inzichten voor de behandeling van chronische klachten in de complementaire alternatieve geneeskunde wordt onderwezen. Op basis daarvan kan een goede analyse gemaakt worden en effectieve therapie ingezet worden. Tijdens de opleiding wordt kennis van acupunctuur, reguliere geneeskunde, homeopathie, orthomoleculaire geneeskunde, bioresonantie therapie, emotionele therapieën, coaching, chakra balancing, computeranalyse, praktijkervaring en andere natuurlijke geneeswijzen onderwezen.

Naast deze opleiding blijf ik mij door ontwikkelen, volg ik ieder jaar bijscholingen en kan ik mezelf ook ervaringsdeskundig noemen in:
- Overgewicht
- Trauma's
- Verslaving
- Ouderverstoting (PAS)
- Burn out
- HSP
- Narcistisch misbruik